fbpx Skip to main content

A RealGomb, amely 1 kattintással bemásolja a hirdetési adatokat a Telefonos modulba, mától új funkcióval bővült.

A RealGomb telepítéséről és használatáról bővebben itt:

RealGomb, lépésről lépésre

FONTOS: A fejlesztésnek akkor van Rád nézve hatása, amennyiben irodád/hálózatod rendelkezik saját fejlesztésű telefonos modullal.

Az eddigi gyakorlat szerint a RealGomb felületén az  “Átmásolom” gomb mindenkit az előre meghatározott telefonos modulba vitt (van, akit a RealMonitor telefonos moduljába, van akit a hálózat saját moduljába).

Az új verzióban Te döntöd el, hogy a telefonszámot a RealMonitorba vagy – ha van ilyen – az irodád / hálózatod saját fejlesztésű telefonos moduljába másolja.

Hogyan választhatok?

A RealGomb felületén kétféle választási lehetőség van.

  1.  A “RealMonitor” gombra kattintva a hirdetéshez tartozó adatok a RealMonitor telefonos modulja, a Hideghívó felületére másolódnak be.

2.  A “Saját rendszer” gombra kattintva a hirdetéshez tartozó telefonszám a saját, ingatlanhálózatod vagy irodád által használt telefonos moduljába másolódik be. Fontos: ellentétben a “RealMonitor” gombra kattintással, ebben az esetben csak telefonszám másolódik át.

Ha rendelkezel saját telefonos modullal és szeretnéd a RealGomb segítségével a telefonszámot csupán egy kattintással átmásolni, szándékod jelezd a [email protected] e-mail címre.

Használjátok egészséggel.