fbpx Skip to main content

Többet dolgozni sokunknak már lehetetlen, ezért muszáj hatékonyabbnak lenni. Szerencsére léteznek az ingatlanosokat támogató ingyenesen elérhető eszközök is, az alábbiakban hármat be is mutatunk. 

1. ÁRMINIMUM
Az Árminimum összegyűjti egy adott kiadó vagy eladó ingatlanhoz tartozó hirdetéseket a nagy országos portálokról, így fény derül arra, hogy az ingatlant kik és hányan hirdetik.
Behozatal előtt meg tudod nézni, hogy egy magánhirdető adott-e már valakinek megbízást, valamint hogy hányan és milyen áron hirdetik az ingatlant.
Letöltés: arminimum.hu-ról ingyenesen telepíthető, Mozilla (Firefox) és Chrome böngészőkben működik.

2. REALGOMB
A Realgomb átmásolja az ingatlanhirdetés adatait a Realmonitor Hideghívójába, ill. számos hálózat saját belső telefonos rendszerébe – így nem kell a telefonszámokat és egyéb adatokat kézzel másolgatni.
Letöltés: egyelőre csak Chrome-ban működik, a Chrome webáruházából ingyenesen telepíthető innen.

EGY KIS KITÉRŐ: az Árminimum és a Realgomb is úgynevezett bővítmény/böngésző-kiegészítő (angolul extension vagy addon). A bővítmények olyan kisméretű programok, amelyek a böngészőbe épülve (Chrome, Firefox) segítik a mindennapi munkát. Ezek egy kis ikon formájában megjelennek a címsor melletti eszköztárban (toolbarban): Az Árminimum esetében: arminimum ikon, a Realgomb esetében: realgomb ikon , és egy ingatlanhirdetést nézve aktivizálódnak és teszik a dolgukat: az Árminimum megmutatja a többi hirdetőt, a Realgomb pedig kimásolja a hirdetés adatait.

3. JUTALÉKRIASZTÁS
A Jutalékriasztás link egy olyan villámfunkció, amellyel rögtön látható, hogy az általad hirdetett ingatlanokat ki hirdeti olcsóbban. A teendő csak annyi, hogy a telefonszámot írd át a link végén a sajátodra:
http://jutalekriasztas.realmonitor.hu/?p=+36705004467