fbpx Skip to main content

Jön… jön… jön! Október 12-én délelőtt tartjuk az első Ingatlanos Reggelit, ahová szeretettel várunk minden ingatlanost – aki időben regisztrál és befér.

Mi az az Ingatlanos Reggeli?

Az Ingatlanos Reggelik során meghívott szakértőinkkel mindig egy-egy aktuális szakmai kérdést járunk körül. Az előadások között finom reggeli mellett lesz lehetőség a kollégákkal ismerkedni és megvitatni az elhangzottakat. Vagy bármit.

Ingatlanos reggeliAz Ingatlanos Reggeli rendezvénysorozat célja olyan élő ingatlanszakmai közösség kialakítása, ahol együtt fejlődünk, tanulunk és amelynek talaján igazi szakmai együttműködés jöhet létre ingatlanosok, irodák vagy akár hálózatok között – például közös lista (MLSZ) működtetésére, közös online hirdetési platformok kialakítására vagy akár együttes érdekérvényesítésre.

Azt is gondoljuk, hogy az ingatlanos társadalom egy színes társaság, és a közös tanuláson, az új ötletek közös megvalósításán és a szakmán kívül vannak egyéb közös pontok, ami mentén jó közösség alakulhat ki – pl. ingatlanos jóga, ingatlanos piknik, ingatlanos enteriőr, lakberendezői közösség és még több tucatnyi tevékenység lehet közös pont.

Titokban pedig abban reménykedünk, hogy kellő munkával és idővel a közösségépítés akár eljuthat oda, hogy az USA gyakorlatához hasonlóan a hazai ingatlanos szakmának is legyen saját éves bálja. Megérdemelnénk.

De minden út egy legelső lépéssel kezdődik. Ezt szeretnénk most veletek közösen meglépni.

Az első Ingatlanos reggeli két témája:

  • “Minek ide ingatlanos?” örökérvényű kérdés megválaszolása, melyet az OC vezérigazgatója, Kosztolánczy György vállal fel és amely előadás után bármilyen kérdésre szívesen válaszol.
  • “Hideghívások, újragondolva”, melynek során a témával mélységeiben foglalkozó pszichológus vértez fel minket hasznos tudással, hogy még több behozatalunk legyen.

Az Ingatlanos Reggeli programja:

9:30-10:00 Érkezés
10:00-10:40 Minek ide ingatlanos?
Előadó: Kosztolánczy György, az Otthon Centrum vezérigazgatója
10:40-11:00 Kávészünet, reggeli
11:00-12:30 Hideghívások, újragondolva
Előadó: Dudás Ferenc klinikai szakpszichológus, coach, tréner
12:30-13:00 Networking: kötetlen beszélgetés egymással és az előadókkal

Helyszín: a Realmonitor irodája, 1051 Budapest, Október 6. u. 19., III. emelet
Időpont: 2018. október 12. péntek, 9:30-13:00 között.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az erősen korlátozott férőhelyek miatt irodánként lehetőleg 1, maximum 2 résztvevőt tudunk fogadni.