fbpx Skip to main content

Boldog Új Évet Kívánunk nektek! És hogy kellő inspirációval induljon ez az év, január 18-án pénteken gyertek hozzánk Ingatlanos Reggelire!

Szeretettel várunk minden ingatlanost – aki időben regisztrál és befér. Azok a résztvevők, akik még nem használják a Realmonitort, személyes belépőlinket kapnak szolgáltatásunkhoz, így 1 hónapon keresztül lehetőségük nyílik ingyenesen kipróbálni!

Ingatlanos Reggeli

A második reggelin ismét két témát járunk körül:

  • “Hogyan tisztítsuk meg a szakmát és emeljük a színvonalat?” címmel Szűcs Attila, a Becsületes Ingatlanközvetítő blog szerzője és a LeoGroup ingatlaniroda tulajdonosa beszél arról, hogy mit tehetünk ingatlanosként a szakma presztízsének javításáért, valamint hogyan segíthetjük az eladókat a tudatos ingatlanosválasztásban. Ha még nem ismeritek a blogot, olvassatok bele, érdemes!
  • “Megszerezted, de hogyan tartsd meg a jó kollégát?” A szakma munkaerőhiánnyal és rendkívül magas fluktuációval küzd, nehéz tehetséges és jó kollégát találni. Ha mégis sikerül, miért áll olyan gyorsan odébb? Benedek Gabriella, a Realmonitor anyacégének, a Skawa Innovation Kft.-nek HR szakértője beszél arról, hogy mit tehetünk vezetőként és kollégaként annak érdekében, hogy megtartsuk az értékes munkatársakat.

A második Ingatlanos Reggeli programja:

9:30-10:00 Érkezés
10:00-10:40 Hogyan tisztítsuk meg a szakmát és emeljük a színvonalat?
Előadó: Szűcs Attila, a LeoGroup tulajdonosa, a Becsületes Ingatlanközvetítő blog szerzője
10:40-11:00 Kávészünet, reggeli
11:00-11:40 Megszerezted, de hogyan tartsd meg a jó kollégát?
Előadó: Benedek Gabriella, slow.HR tanácsadó, Skawa Innovation Kft.
11:40-12:30 Networking: kötetlen beszélgetés egymással és az előadókkal

Helyszín: a Realmonitor irodája, 1051 Budapest, Október 6. u. 19., III. emelet
Időpont: 2019. január 18. péntek, 9:30-12:30 között.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az erősen korlátozott férőhelyek miatt irodánként lehetőleg 1, maximum 2 résztvevőt tudunk fogadni.


Mi az az Ingatlanos Reggeli?

Az Ingatlanos Reggelik során meghívott szakértőinkkel mindig egy-egy aktuális szakmai kérdést járunk körül. Az előadások között finom reggeli mellett lesz lehetőség a kollégákkal ismerkedni és megvitatni az elhangzottakat. Vagy bármit.

Az Ingatlanos Reggeli rendezvénysorozat célja olyan élő ingatlanszakmai közösség kialakítása, ahol együtt fejlődünk, tanulunk és amelynek talaján igazi szakmai együttműködés jöhet létre ingatlanosok, irodák vagy akár hálózatok között – például közös lista (MLSZ) működtetésére, közös online hirdetési platformok kialakítására vagy akár együttes érdekérvényesítésre.

Azt is gondoljuk, hogy az ingatlanos társadalom egy színes társaság, és a közös tanuláson, az új ötletek közös megvalósításán és a szakmán kívül vannak egyéb közös pontok, ami mentén jó közösség alakulhat ki – pl. ingatlanos jóga, ingatlanos piknik, ingatlanos enteriőr, lakberendezői közösség és még több tucatnyi tevékenység lehet közös pont.

Titokban pedig abban reménykedünk, hogy kellő munkával és idővel a közösségépítés akár eljuthat oda, hogy az USA gyakorlatához hasonlóan a hazai ingatlanos szakmának is legyen saját éves bálja. Megérdemelnénk.