fbpx Skip to main content

A személyes belépőlink – amelyet felhasználóink a szolgáltatásunk használatának megkezdésekor kapnak emailben – teszi lehetővé, hogy a Realmonitort személyre szabottan használhassuk.

Realmonitor belépőlink

A belépőlink személyre szól, melyet a felhasználó neve, email-címe és mobilszáma alapján generál rendszerünk. Ez nem más, mint egy hosszú link, végén egy egyedi szám/betűkombinációval, akár egy digitális ujjlenyomat. Így néz ki:
https://www.realmonitor.hu/ui.php?utoken=1a2b3c4d5e6f7g8h9871a2b3c4d5e6f7g8h987

Amikor először rákattintasz a linkre, a böngésződ elmenti a kombinációba kódolt egyedi információdat. Tehát, ha legközelebb megnyitod ugyanezen az eszközön (számítógép, tablet, mobiltelefon, stb.), ugyanebben a böngészőben, már csak elég elkezdeni beírni, hogy realmonitor.hu és saját személyes felületed fog megjelenni és automatikusan betöltődnek a beállításaid.

Fontos tudnivalók a belépőlinkkel kapcsolatban:

  • A Te belépőlinked a TIÉD: ne küldd tovább másoknak! Hasonlóan a felhasználónév-jelszó belépésekhez, a belépőlink jelenti a kulcsot a személyre szabott Realmonitor felületedhez.
  • Az emailt, amelyben megkaptad a belépőlinkedet, őrizd meg! Valahányszor új számítógépen vagy böngészőben szeretnéd használni a Realmonitort (ez vonatkozik az operációs rendszer – Windows, Mac, Linux, stb. – és böngésző – Chrome, Firefox – újratelepítésekre is), első alkalommal kattints a belépőlinkre az emailben, utána a böngésződ “emlékezni” fog rád.
  • Hogyha egy gépet többen használtok egy irodában, akkor célszerű akár egy jelszóval védett dokumentumban elmenteni az adott gépre a személyes belépőlinkedet vagy az e-mailjeidből megnyitva rákattintani.
  • Ha nem találod a belépőlinket tartalmazó emailt, kérjük, írj a support kukac realmonitor pont hu-ra (név, iroda/hálózat és emailcím feltüntetésével) és ismét kiküldjük a linket.