fbpx Skip to main content

Egy lépéssel a többiek előtt
Egy interjú alkalmával megkérdezték az egyik jégkorong világbajnokot, hogy mi a titka, mitől ennyire kiemelkedő játékos? Azt felelte: “Ez nagyon egyszerű. Míg a többi játékos oda siet, ahol a labda van, én mindig oda, ahol a labda lesz.”

A legtöbb hiteltanácsadó úgy játszik, ahogy a legtöbb hokijátékos. Akkor száll ringbe az ügyfélért, amikor az már aktívan keresi a megfelelő terméket és már sok tanácsadó küzd a kegyeiért. A bajnok tanácsadó azonban tudja, hogy hol találja azokat az ügyfeleket, akikhez elsőként tud kijutni, akik az ő hívására eszmélnek rá, hogy hamarosan hitelre lesz szükségük.

Kik ezek az ügyfelek?
A potenciális ingatlanvásárlók. Honnan tudjuk valakiről, hogy jó eséllyel hamarosan ingatlant fog vásárolni? Onnan, hogy épp eladni készül a sajátját. Az ingatlan eladást a legtöbb esetben ingatlanvásárlás követi.

Hogyan segít ebben a Realmonitor?
A Realmonitor óránként átnézi az összes nagy ingatlanos oldal minden egyes (közel 1,2 millió) hirdetését és kigyűjti a számodra érdekes tulajdonosi hirdetéseket. Ők azok, akik a közeljövőben jó eséllyel ingatlant fognak vásárolni és ehhez hitelre lesz szükségük. A listát szűrheted az ingatlan lokációja, alapterülete és ára szerint is.

Hívások kezelése
A Realmonitor nem csak a potenciális ügyfelek listáját mutatja meg, de a hívások kezelésére és nyilvántartására is kulcsrakész megoldást kínál.

Jelentkezés
A Realmonitor szolgáltatás díja egy évre 25.000 Ft + ÁFA / felhasználó, melyet az alábbi adatok megadásával tudsz igényelni.