fbpx Skip to main content

A Hirdetésfigyelő és a Magánhirdetői lista (röviden: Magánlista) – bár mindkét modul az új megbízás szerzésben segít – a Realmonitor univerzum két különböző szolgáltatása, két különböző, de egymást kiegészítő céllal.

hirdetesfigyelo-maganlista

A Hirdetésfigyelő
Célja, hogy elsőként lépj kapcsolatba a tulajdonossal, ezzel megsokszorozva a kijutás esélyét. Ha bárhol a neten megjelenik egy jó ingatlan, a Hirdetésfigyelő egy emailben azonnal értesít erről – benne a hirdetési linkkel -, így elsőként kerülhetsz kapcsolatba a tulajdonossal. Ez azért fontos, mert a jó ingatlanokra azonnal lecsapnak a tanácsadók. Minél később telefonálsz, annál kisebb az esélyed a kijutásra és a megbízásra. A Hirdetésfigyelő tehát abban segít, hogy azonnal értesülj a jó ingatlanról és elsőként telefonálhass. Ennek eredménye nem egy kereshető táblázat, hanem egy azonnali emailes értesítés.

Díja:
1.800 Ft + ÁFA havidíjtól elérhető
Csak egyéni előfizetésként vehető igénybe.

A Magánhirdetői lista
Célja, hogy egy oldalon lásd és tudj keresni az összes tulajdonosi hirdetés között tetszőleges szűrőfeltételek szerint. Tehát itt nem az azonnali értesülés a cél, hanem az, hogy egy jól szűrhető, teljes listát adjon a hideghívásokhoz. Ennek eredménye egy szűrhető táblázat a piacon lévő tulajdonosi hirdetésekkel, azonban ezt csak akkor látod, ha gép mellett vagy és belépsz a Realmonitor fiókodba.

Díja:
Irodák esetében: 12.500 Ft + ÁFA / hó (10 főig)
Egyéni előfizetés esetében csak éves előfizetés elérhető: 25.000 Ft + ÁFA / év

Ha még nincs Realmonitorod és szívesen kipróbálnád, itt regisztrálhatsz: