fbpx Skip to main content

Irodai Realmonitor SzakértőA Realmonitorral immár 10 éve segítjük rendületlenül az ingatlanosok mindennapi munkáját és dolgozunk az ingatlanos szakma előmozdításán. Munkánkat a mindenkori mottónkkal – “Mindenünk az ingatlanos” – összhangban igyekeztünk végezni, reméljük, szolgáltatásaink nem okoztak csalódást.

A legtöbb szolgáltatóval ellentétben a Realmonitor 10 éve nem emelt árat, azonban az immár 4.500 ingatlanos felhasználó napi szintű ügyféltámogatása és oktatása új erőforrások bevonását igényli, amely 2021. január 1-től 30%-os áremelést tesz szükségessé.

Kivéve…

A januári áremelés nem céges autók vásárlását – nincsenek ilyenjeink – vagy irodai luxuscikkek beszerzését – ilyenjeink sincsenek – szolgálják, hanem a jó minőségű ügyféltámogatást és oktatást fedezik.

Ezzel összhangban bevezetjük az Irodai Realmonitor Szakértői (IRSZ) programot, amely mentesíti azokat az irodákat az áremeléstől, amelyek dedikált Realmonitor szakértő személyt jelölnek ki. A kijelölt szakértőnek a Realmonitor ingyenes, rendszeres képzést biztosít, amelynek célja, hogy rajtuk keresztül át tudjuk adni a tudásunkat az irodáknak, így ők helyben és azonnal tudnak segíteni az iroda Realmonitorral kapcsolatos kérdéseinek megválaszolásában.

Az Irodai Realmonitor Szakértőkről

  • Naprakészen tartjuk őket – és általuk az irodát – az összes Realmonitor funkcióval kapcsolatban;
  • Alkalmassá tesszük arra, hogy helyben és azonnal kezelni tudják az irodában esetlegesen felmerülő hibajelenségeket, válaszoljanak az irodavezetők és tanácsadók kérdéseire;
  • Az iroda új tanácsadói számára bemutatják a Realmonitort;
  • Jelzik az irodavezetőknek, hogy mely ingatlanok jutaléka van veszélyben;
  • Közvetítik felénk, hogy az irodának milyen új fejlesztésekre van igénye;
  • Elsőként ismerik meg és számolnak be az irodavezetőknek a Realmonitor tervezett funkcióiról;
  • Tájékoztatják az irodavezetőt minden, az irodát érintő Realmonitor által jelzett ingatlanpiaci eseményről.

Az áremelés elkerülése mellett a rendszeresen képzett Irodai Realmonitor Szakértő (IRSZ) naprakész tudásával elősegíti az iroda hatékonyabb működését is.

Az Irodai Realmonitor Szakértői (IRSZ) programra az alábbi linken tudsz jelentkezni: