fbpx Skip to main content

Elon Musk IT cége, az OpenAI hozta létre a ma legfejlettebbnek tartott mesterséges intelligenciát, melyhez ingatlanpiaci szolgáltatóként Magyarországon elsőként a Realmonitor kapott hozzáférést. De miért jó ez a magyar ingatlanosoknak?

 

AI-Realmonitor

A mesterséges intelligenciák “fejlettségét” a tanítása során használt paraméterek számával jellemzik. Minél több tanítható paramétere van egy mesterséges intelligenciának, annál “okosabb”. A technológiai fejlődéssel párhuzamosan a tanítható paraméterek száma is rohamosan nőtt, a kezdeti pár tucat, majd pár ezer paraméterről egészen az elmúlt években létrehozott 150 millió paraméterrel rendelkező mesterséges intelligenciáig. Ezen a ponton a mesterséges intelligencia már könnyedén legyőzi az embert sakkban, go-ban, pókerben, ügyesebb a tévés vetélkedőkben és sok esetben jobban diagnosztizálja a betegeket, mint a hús-vér szakorvosok.

Innen ugrott még egy nagyságrendet Elon Musk cége, az OpenAI, amely létrehozta az eddigi legfejlettebb mesterséges intelligenciát, a GPT3-at, nem kevesebb mint 175 milliárd! paraméterrel. Ez a mesterséges intelligencia már magától képes az emberével megegyező színvonalú cikkek megírására, emberi szintű párbeszédre, anyanyelvi szintű fordításra, és számos, még az alkotóik által sem ismert képességre. Ehhez a mesterséges intelligenciához kapott Magyarországon elsők között hozzáférést a Realmonitor.

Miért jó ez a magyar ingatlanosnak?

 

A mesterséges intelligencia önmagában természetesen se nem jó, se nem rossz. De az ingatlanos életét hihetetlen mértékben megkönnyítő eszközzé tud válni a megfelelő kezekben.

Például olyanokéban, akik már eleve ismerik és használják a mesterséges intelligenciát és az ingatlanos szakma igényeit.

Ez Magyarországon a Realmonitor. 1986 óta, a Commodore64 hőskorától kezdve már gyerekként IT rendszereket fejlesztettünk, és 8 éve szlogenünk, hogy “mindenünk az ingatlanos”. Szóval itthon elsőként vettük kézbe a GPT3-at és állítjuk az ingatlanosok szolgálatába.

Íme a GPT3 néhány képessége, amely segítheti az ingatlanos munkáját:

  • A teljes hirdetési szöveg automatikus megírása minden hirdetési platformhoz és a megcélzott korosztályhoz legjobban passzoló stílusban. Bármilyen nyelven.
  • A célcsoportunk számára – akár eladókra, akár vevőkre megyünk – érdekes blogposztok, hirdetési szövegek, cikkek automatikus megírása.
  • Az ügyfelek keresései alapján a releváns, új hirdetések automatikus megtalálása az összes ingatlanos oldal hirdetései és a Facebook több ezer csoportjának több millió posztja közül.
  • Személyre szabott ajánlatok küldése az ügyfél korához, személyiségéhez, érdeklődési köréhez passzoló rövid üzenet kíséretében. Természetesen automatikusan.
  • Jól konvertáló Google Ads és Facebook hirdetési szövegek automatikus létrehozása vevők, eladók vagy akár ingatlanos kollégák toborzásához.
  • Hirdetéseink automatikus, anyanyelvi szintű fordítása angol, német, orosz, lengyel, spanyol, olasz, francia, kínai nyelvekre

Ez a GPT3-nak csak néhány, magától értetődő felhasználási formája. Azonban ennél sokkal több, még felfedezésre váró izgalmas képességgel rendelkezik, amely hosszú időre izgalomban tartja a fejlesztőinket. Mi most elsőként a Realmonitor Facebook lista modulban használtuk fel a GPT3-at, hogy a sok millió poszt közül kiválogassa a számodra relváns tulajdonosi hirdetéseket. Mert ma már a Facebookon több potenciális megbízót találsz, mint a COM-on, jófogáson és az összes többi hirdetési oldalon együttvéve.

Ha javaslatod van, hogy milyen módon tudná a Te munkádat segíteni egy ilyen fejlett mesterséges intelligencia, írd meg nekünk a [email protected] címre és mi megvizsgáljuk, hogy megvalósítható-e.

Ha pedig még nem használod a Realmonitort vagy a Facebook listát és szívesen kipróbálnád ingyen, katt a gombra: