fbpx Skip to main content

Íme három teljesen ingyenes és nagyon hasznos eszköz, ami sok időt takarít meg az ingatlanos szakembernek és egyetlen kattintással igénybe vehető.

Ezek az eszközök (bővítmények) ingyenesen hozzáadhatóak a Chrome böngészőhöz és egy-egy ingatlanhirdetés megnyitásakor azonnal lényeges információkat mutatnak az adott ingatlannal kapcsolatban.
Lássuk, melyik mit tud!

 

Árminimum logo

ÁRMINIMUM

 

Amikor a COM, Bazár, Jófogás vagy bármely ingatlanos portálon megnyitunk egy hirdetést, az Árminimum megmutatja, hogy kik és milyen áron hirdetik már az adott ingatlant. Ez az eszközt kiválóan alkalmas arra, hogy egy tulajdonosi hirdetést megnyitva megtudjuk, a tulajdonos nyitott lehet-e az együttműködésre ingatlanossal, illetve hány ingatlanossal van már megbízása. Ennek alapján felmérhetjük, hogy érdemes-e egyáltalán hívni a tulajt.

Saját ingatlanhirdetésünket megnyitva pedig kideríthejük, ha a megbízónk vagy egy másik iroda olcsóbban hirdeti nálunk valamely ingatlanunkat, vagy ha egy kizárólagos megbízásunkat valaki más is elkezdte hirdetni.

Letöltöm ingyenesen a Realmonitorból

Árminimum bővítmény a Chrome böngészőben

Realmonitor logo

REALGOMB

 

A Realgomb a hideghívások során a megnyitott hirdetésből egy gombnyomásra átmásolja a hirdetési adatokat a saját ügyfélkezelő rendszeredbe, azaz nem kell kézzel kijelölni a telefonszámot – van, ahol nem is lehet -, megnyitni a saját rendszert, majd bemásolni és rákeresni, hogy más hívta-e már a tulajt a hálózatból. Az egész 1 gombnyomás. Sokkal gördülékenyebbé válik az amúgy is idegörlő hideghívás és annak adminisztrálása, ha nem kézzel kell másolgatni.

Letöltöm ingyenesen a Realmonitorból

Ki a tulaj logo

KI A TULAJ

 

Ez az eszköz az éppen megnyitott hirdetésben lévő ingatlan kapcsán megmondja, hogy hirdeti-e a tulajdonos, és ha igen, hol. Egy potenciális megbízókeresés kapcsán ezt a kutatást a tanácsadó kézzel végzi el, ami sokszor nagyon sok időbe telik. A “Ki a tulaj” eszköz rengeteg időt spórol az ingatlanosnak azáltal, hogy 1 gombnyomásra megmutatja a megnyitott hirdetésben lévő ingatlanhoz a tulajdonos saját hirdetését.

Letöltöm ingyenesen a Realmonitorból

A Ki a tulaj? bővítmény a Chrome böngészőben

Hogyan szerezheted be ezt a három eszközt?

Az alábbi linken keresztül ingyenesen be tudsz lépni a Realmonitor felületére, ahonnan mindhárom eszköz 1 kattintással, ingyenesen hozzáadható a Chrome böngészőhöz – lásd a lenti képen a TELEPÍTÉS gombokat.

Letöltöm ingyenesen a Realmonitorból

 

Realmonitor modulok és letölthető ingatlanos eszközök