fbpx Skip to main content

Elkészültünk néhány izgalmas új funkcióval a Realmonitor programban és a Lakásbarát mobilalkalmazásban 🙂 

Próbáljátok ki őket és várjuk a visszajelzéseiteket az [email protected] emailcímen.

 

Ingatlanos ajánló a Realmonitorban

Szeretnéd, hogy ajánljunk téged a tulajdonosi hirdetőknek? Írj egy rövid bemutatkozó szöveget és tölts fel egy profilképet!

A már több mint 150.000 letöltéssel bíró Ingatlanhirdetés Figyelő alkalmazásban szeretnénk aktív, megbízható ingatlanost ajánlani azoknak az eladóknak és vevőknek, akik a környékükön keresnek szakembert.

Ha szeretnéd, hogy téged is kiajánljunk nekik, töltsd ki a Realmonitorban az ingatlanszakértői bemutatkozó profiloldaladat ezen a linken.

 

Shakespeare a Realmonitorban

Elakadtál a sokadik hirdetés megfogalmazásában, új ötletre, ihletre van szükséged?

Add meg az ingatlan főbb jellemzőit és a Realmonitor megírja helyetted a hirdetés szövegét. Még a szöveg stílusát is megválaszthatod. 

 

Új funkcióval bővült a Lakásbarát mobilapplikáció is. 

Már nemcsak azt mutatja meg, hogy melyik ismerősöd / korábbi megbízód hirdeti ismét valamely ingatlanát, akit ezért érdemes felhívnod, hanem azt is, hogy a telefonon éppen téged hívó ingatlankereső ügyfél hirdeti-e a maga is a saját ingatlanát. Így azonnal megtudhatod, ha nemcsak venne, de el is adna, sőt azt is, hogy melyik ingatlanról van szó. Ezt a funkciót az alsó “Keresés” menüpontban éred el.

Havidíj és megtérülés

Az alkalmazás havi díja jelképes, mindössze 2.500 Ft + ÁFA. A Lakásbarát által hozott egyetlen adásvétel jutaléka bő 10 évnyi előfizetésre elegendő.

Azaz ez nem pénzkérdés. Ha úgy érzed, hogy érdemes elsőként értesülnöd, amint egy ismerősöd, korábbi ügyfeled ismét piacra dobja az ingatlanát, vagy, hogy az éppen telefonáló, téged hívó vevőjelöltnek hasznos lenne egy ingatlanszakértő segítsége, akkor a Lakásbarát tálcán kínálja a megoldást.