fbpx Skip to main content

Irodai Realmonitor Szakértő (IRSZ) Program

Kinek készült ez az összefoglaló?

Az irodavezetőknek – ők jelölik ki az Realmonitor Szakértő személyét – és magának a kijelölt Realmonitor Szakértőknek.

Miről szól ez az összefoglaló?

Összegzi, hogy mi az IRSZ program célja, milyen képzésekkel segítjük az Irodai Realmonitor Szakértők munkáját és hogyan profitál majd ebből a teljes iroda.

Mi az IRSZ program célja?

Az IRSZ program célja, hogy minden irodában legyen Irodai Realmonitor Szakértő, akik

 • Az új tanácsadók számára helyben be tudják tanítani a rendszer használatát.
 • Helyben válaszolni tudnak a tanácsadók Realmonitor rendszerrel kapcsolatos kérdéseire.
 • Az irodában felmerült hibát helyben el tudják hárítani, vagy megfelelő részletességgel továbbítani a Realmonitor ügyfélszolgálatnak.
 • Be tudják gyűjteni az iroda részéről kívánatos új fejlesztési igényeket.
 • Elsőkként próbálják ki és véleményezik a Realmonitor új fejlesztéseit.
 • Az irodavezetők az IRSZ programon keresztül hozzáférhetnek a Realmonitor piaci adatbázisaihoz, napi szintű elemzéseihez, az irodavezető pedig saját, akár napi, heti vagy havi rendszerességű piaci lekérdezéseket igényelhet az őt érdeklő témákban.
 • Az IRSZ lesz az elsődleges kommunikációs csatorna a Realmonitor és az iroda között, a jelenlegi esetleges információáramlást az IRSZ által biztosított azonnali és stabil információáramlás váltja fel.

Miért jó az IRSZ program az irodának?

A fentieken túl:

 • 30% alacsonyabb licenszdíj mellett fér hozzá a Realmonitorhoz, mert rá nem lesz érvényes a januártól esedékes 30%-os díjnövekedés
 • A képzések során az iroda napi szinten alkalmazható hasznos tudásra tesz szert

Ki az ideális IRSZ-es tanácsadó az irodában?

Az IRSZ-es tanácsadó egy olyan elit klub tagja lesz, amely az ingatlanos szakma legjobbjait hozza össze egy exkluzív közösségbe, akik ingyen – és mindig legelsőként – kapnak hozzáférést a legújabb Realmonitoros fejlesztésekhez és modulokhoz (pl. Facebook modul, Hirdetésfigyelő modul, Kredit optimalizáló modul, Megbízás generátor, Facebookra hirdetés feltöltő modul, stb.) és akikkel elsőként osztunk meg minden új, csak általunk ismert piaci információt. Az IRSZ szakmai közösségbe irodánként csak egy IRSZ-t tudunk befogadni, ezért különösen fontos, hogy az irodavezető által erre kijelölt tanácsadó

 • legyen lelkes és nyitott az új fejlesztések megismerésére és ennek érdekében szívesen vegyen részt a havi 1 órás online workshopon
 • legyen alkalmas az irodába érkező új kollégák betanítására
 • legyen alkalmas arra, hogy észrevegye, felmérje milyen új fejlesztések segítenék az iroda munkatársainak mindennapi munkáját és ezt jelezze a Realmonitor csapat felé, hogy megvalósítsuk

Milyen képzésekkel segítjük az Irodai Realmonitor Szakértő munkáját?

Az IRSZ-ek számára minden hónapban egy 1 órás online interaktív workshopot tartunk az alábbi tematikát követve:

1. IRSZ program ismertetése:
Fontos, hogy a kijelölt Irodai Realmonitor Szakértők megértsék az IRSZ program célját és jelentőségét

2. Ingatlanpiaci infók:
Eddig csak általunk hozzáférhető, csak az összes hirdetés ismeretében tudható piaci információkat osztunk meg

3. Még több megbízás:
Magánlista, Facebooklista, Okoslista, Hirdetésfigyelő, Realgomb működése és használata

4. Még több vevő:
Jutalékriasztás, Kreditriasztás, Megbízásgenerátor, Facebook posztoló működése és használata

5. Lehetséges piaci riportok:
Milyen lekérdezéseket kérhet az irodavezető a piacról, napi, heti és havi szinten a Realmonitorról – az összes Interneten monitorozott hirdetés ismeretében?

6. Hibák és megoldások:
A felmerülő tipikus hibák és azok elhárítása

A képzések időpontja és formája

A képzéseket online workshop formájában fogjuk megtartani. Egy workshop átlagos ideje 1 óra lesz és több időpont közül lehet választani. A választott időpont előtt emailben egy csatlakozási linket küldünk az IRSZ számára, amin keresztül a választott időpontban be tud lépni az adott workshopba.

Vizsga

Az iroda 30%-os kedvezményéhez az IRSZ-nek sikeres vizsgát kell tennie a képzésen elhangzottakból. Erre azért van szükség, mert a kedvezmény jogalapja, hogy az IRSZ a képzés által edukációs és support terhet vesz le a Realmonitor csapattól, mert az iroda számára helyben képes betanítani az új tanácsadókat, ill. elhárítani a hibák egy részét. Ha a kijelölt IRSZ csak passzív résztvevője a képzésnek, az nem segíti ezt a törekvést, nem lesz képes betanítani az új tanácsadókat és kezelni az alapvető hibákat, ezáltal csökkenteni a Realmonitor support terhét az adott iroda felé. A sikeres vizsga garantálja, hogy az IRSZ program elérte a célját és a kijelölt IRSZ alkalmas a feladatra.