Egy tanácsadónak, irodának rengeteg olyan dologgal kell foglalkoznia, ami egyébként jól  automatizálható lenne. Mik ezek a tevékenységek, amelyek elveszik az időt a tanácsadó legfontosabb teendőjétől, az értékesítéstől:

  • az új magánhirdetők felkutatása az összes portálról, óránként
  • kikeresni, hogy kivel érdemes egyáltalán beszélni, aki nem adta már be 15 hálózathoz az ingatlant
  • hideghívások kezelése
  • ártörés, azaz rendszeres ellenőrzés, hogy az ingatlanunkat a tulaj nem adta-e be máshova olcsóbban
  • a környék árait meghatározó trendek és a környező irodák teljesítményének nyomonkövetése

A Realmonitor minden fenti feladatra automatizált megoldást nyújt, hogy a tanácsadó az értékesítésre fókuszálhasson. Eddigi partnereink:

1. Magánhirdetői lista

A Realmonitor minden hazai jelentősebb ingatlanoldalon megkeresi számunkra az új magánhirdetőket. A keresést szűrhetjük település, ár, alapterület és egyéb szempontok szerint. A találati lista nem csak a magánhirdetésekre mutató linket tartalmazza, de azt is mutatja, hogy az adott ingatlant a tulaj hány helyre adta már be. Ez fontos információ egyrészt annak eldöntésére, hogy érdemes-e foglalkoznunk az adott ingatlannal, másrészt láthatjuk, ha a tulaj nyitott a nagyobb hálózatok jutalékára szerződni.

2. Jutalékriasztás

Előfordulhat, hogy idővel a Tulajdonos megállapodik egy konkurens irodával alacsonyabb hirdetési árban. Az Árminimum jelzi, ha valamelyik ingatlanunkat egy konkurens iroda olcsóbban hirdeti. Ez a funkció jelentős jutalékmennyiséget menthet meg a számunkra, hiszen a vevő azt a hirdetőt hívja, aki az adott ingatlant a legalacsonyabb áron hirdeti.

3. Hideghívó modul

A Realmonitor segít a hatékony hideghívásokban, azok adminisztrálásában és az ügyféltörténet pontos rögzítésében.

4. Konkurencia teljesítmény statisztika

A Realmonitor heti összefoglalót készít a környező irodák teljesítményéről, az új behozatalok számairól. Ez azért fontos, mert értelmet ad saját tanácsadóink számainak. Ha az iroda egy adott hónapban 12 új ingatlant hozott be, az sok vagy kevés? Ha ugyanebben az időben a hasonló méretű környező irodák átlaga 4, akkor sok, ha 24, akkor kevés. A Realmonitor segít értelmezni a saját számainkat.